Våra priser baserar sig inte på helfall utan på färdigstyckat kött, du betalar inget för puts och ben som går bort vid styckningen. Köttet hängmöras och kyllagras för att få fram den bästa kvalitén.
Vill ni ha kött, beställ i god tid,helst 2 veckor eller tidigare innan leveransvecka.
Till slakteriet åker vi bara med förbeställda lamm.
Styckningsalternativ och pris:
Traditonell låda:
|
Stekar med ben Kotletter, tillval: hälften av kotletterna som sadel Skivad entrecôte Rev Urbenad tunnbringa Bog med ben Kokkött |
|
Färslåda:
|
Stekar med ben, tillval: skivade stekar eller urbenade stekar Kotletter, tillval: hälften av kotletterna som sadel Skivad entrecôte med ben Färs |
|
Grillåda:
|
Nästan hela lammet skivat Färs |
|
Speciallåda:
|
Små urbenade stekar Rostbiff Innanlår Utskuren ytterfilé Utskuren innerfilé Racks Skivad entrecôte Grytbitar Rev Färs |